Despre Noi

Activitatea principala a S.C. SHINE MAGIC CURAT S.R.L  este Spalarea si curatarea (umeda) a articolelor textile si a produselor din blana – cod CAEN 9601. Conform Nomenclatorului CAEN –ONRC aceasta clasa include:

  • spalarea si curatarea umeda, calcarea etc., a tuturor tipurilor de articole de imbracaminte (inclusiv din blana) si textile, utilizand echipamente mecanice, manuale pentru publicul larg sau pentru clienti industriali sau comerciali
  • colectarea si livrarea lenjeriei
  • samponarea carpetelor si covoarelor; curatarea draperiilor si a perdelelor
  • curatarea rufariei, uniformelor de lucru si altor articole similare, de catre spalatorii.

Administratorul societatii, Tripon Gabriela Monica, a gasit oportuna infiintarea acestei firme prin accesarea programului Start Up Nation, pentru a presta servicii de spalare si curatare a articolelor textile si a produselor din blana. Ceea ce a lipsit pana acuma pentru a se putea  concretiza mai devreme aceasta firma, a fost partea financiara. Administratorul are experienta in acest domeniu, experienta acumulata de-a lungul a 3 ani in calitate de asociat  in cadrul unei firme de prestari servicii de curatenie pentru  persoanele juridice, i-au dat incredere si au pregatit-o din toate punctele de vedere, atat pe partea tehnica, economica, cat si organizatorica, manageriala, pentru a-si deschide propria firma cu acest profil.  Avand cunostinte legate de tehnologia folosita de celelalte firme concurente din oras, a ales pentru dotarea S.C. Shine Magic Curat S.R.L. echipamente mai performante, de capacitate mai mare pentru a acoperi toate cerintele clientilor ( timp redus, curatare impecabila, tesatura textilelor nu are de suferit in urma spalatului si curatatului, etc.)

Pe langa cele mentionate mai sus, localizarea, Loc. Oradea, este un at factor relevant pentru afacerea noastra. Exista in oras si in imprejurimi aproximativ 50 de restaurante, 30 unitati de cazare si nu in ultimul rand Oradea are aprox 200.000 locuitori, ceea ce explica de ce oferta serviciilor de spalare si curatatorie nu poate acoperi si satisface cererea.

S.C. MAGIC SHINE CURAT S.R.L. isi propune prin prezentul proiect sa achizitioneze echipamente performante, fabricate dupa tehnologie de ultima generatie, in vederea prestarii de servicii superior calitative comparativ cu cele ale concurentei de pe piata.

Serviciile noastre se diferentiaza fata de cele ale concurentei prin urmatoarele:

Avantaje:

  • Timp redus de livrare al textilelor- datorita echipamentelor de ultima generatie un ciclu de spalare/curatare poate sa dureze doar 10 minute. Ceea ce insemna ca datorita acestui lucru vom castiga timp, fiind posibila returnarea articolelor chiar si in ziua respectiva. De regula concurenta practica un termen de livrare intre 24 ore ( tarif de urgenta) – 48 ore.
  • Produse ecologice – curatatoria noastra este dotata cu echipamente de spalat pentru curatarea wet cleaning. Aceasta este o metoda de curatare foarte eficienta, blanda cu tesaturile si pe deasupra ecologica.
  • Calitatea prestarii serviciilor- hainele isi pastreaza forma, culorile nu se decoloreaza, tesatura ramane intacta.
  • Personalul pregatit si orientat catre client- lunar vom organiza sedinte cu angajatii pentru evaluarea si imbunatatirea activitatii acestora in relatia cu clientul. Personalul va fi instruit sa ofere variante de curatare cat mai optime si eficiente pentru nevoia clientului. Deasemenea amabilitatea si profesionalismul vor fi doua atribute care ii va caracteriza pe angajatii nostri.

Dezavantaje:

  • Pret mai mare decat al concurentei.

Localizarea pietei noastre este una locala. Ne vom indreptam serviciile catre persoanele fizice si juridice din Municipiul Oradea, dar si imprejurimi. Ne vom oferi serviciile tuturor agentior economici, cat si persoanelor fizice pe o raza de pana la 20 km fata de punctul nostru de lucru. Numarul persoanelor juridice, in calitate de potentiali clienti, ar fi de aproximativ 80, iar daca ne raportam la numarul de persoane fizice, atunci ar mai fi inca 200.000 de locuitori in orasul Oradea. Avem posibilitatea de a prelua articolele direct de la client de acasa sau punctul sau de lucru, in cazul societatilor comerciale si a le aduce la spalatoria – curatatoria noastra pentru a fi curatate/spalate. Aceasta modalitate de distributie se aplica doar in cazul in care valoarea serviciului prestat de noi depaseste 100 lei pentru clientii din oras, respectiv 200 lei pentru clientii a o departare de cel putin 10 km. Clientii care au de achitat o suma mai mica de 100 lei nu vor beneficia de aceasta facilitate, ei fiind nevoiti sa vina la punctul nostru de lucru pentru a-si aduce/prelua articolele textile.

Canalul de distributie in cazul nostru este unul singur: producator /prestator servicii

  •  consumator/client. Astfel vom avea un control total asupra distributiei. Cele de mai sus se aplica si la varianta in care preluam articolele direct de la client de acasa sau punctul sau de lucru, in cazul societatilor comerciale, si le aducem la curatatoria noastra pentru a fi curatate/spalate. Aceasta modalitate de distributie se aplica doar in cazul in care valoarea serviciului prestat de noi depaseste 100 lei pentru clientii din oras, respectiv 200 lei pentru clientii la o departare de cel putin 10 km. Clientii care au de achitat o suma mai mica de 100 lei nu vor beneficia de aceasta facilitate, ei fiind nevoiti sa vina la punctul nostru de lucru pentru a-si aduce/prelua articolele textile.