Despre noi

Activitatea noastră

Activitatea principala a S.C. SHINE MAGIC CURAT S.R.L este Spălarea și curățarea (umedă) a articolelor textile și a produselor din blană – cod CAEN 9601. Conform Nomenclatorului CAEN –ONRC aceasta clasă include:
Vezi serviciile noastre

Spălare & Călcare

Spălarea și curățarea umedă, călcarea etc., a tuturor tipurilor de articole de îmbrăcăminte (inclusiv din blană) și textile, utilizând echipamente mecanice, manuale pentru publicul larg sau pentru clienți industriali sau comerciali

Șamponare

Șamponarea carpetelor și a covoarelor; curățarea draperiilor și a perdelelor

Colectare & Livrare

Colectarea și livrarea lenjeriei pentru clienții Horeca

Curățare industrială

Servicii horeca industriale , curățarea rufăriei - lenjeriei, uniformelor de lucru și altor articole similare

Povestea noastră

Cum a ajuns un vis realitate

Am pornit de o idee de a avea propria afacere pentru a presta servicii de spălare și curățare a articolelor textile și a produselor din blană. Ceea ce a lipsit până acum pentru a se putea concretiza mai devreme această firmă, a fost partea financiară.

Având experiență în acest domeniu, experiența acumulată de-a lungul a 3 ani în cadrul unei firme de prestări servicii de curățenie pentru persoanele juridice, ne-au dat încredere și ne-au pregătit din toate punctele de vedere, atât pe partea tehnică, economică, cât și organizatorică, managerială, pentru a deschide propria afacere cu acest profil. Având cunoștinte legate de tehnologia folosită de celelalte firme concurente din oraș, am ales echipamente mai performante, de capacitate mai mare pentru a acoperi toate cerințele clienților (timp redus, curățare impecabilă, țesătura textilelor nu are de suferit în urma spălatului și curățatului, etc.

Mai multe despre noi

Ce ne diferențiază față de concurență?

Timp redus de livrare al textilelor- datorită echipamentelor de ultimă generație cu ciclu de spălare/ curățare poate să dureze doar 10 minute. Ceea ce însemnă că datorită acestui lucru vom câștiga timp, fiind posibilă returnarea articolelor chiar și în ziua respectivă. De regulă concurența practică un termen de livrare între 24 ore (tarif de urgență) – 48 ore.
Produse ecologice – curățătoria noastră este dotată cu echipamente de spălat pentru curățarea wet cleaning. Aceasta este o metodă de curățare foarte eficientă, blândă cu țesăturile și pe deasupra ecologică.
Calitatea prestării serviciilor - hainele își păstrează forma, culorile nu se decolorează, țesătura rămâne intactă.
Personalul pregătit și orientat către client. Lunar vom organiza ședințe cu angajații pentru evaluarea și îmbunătățirea activității acestora în relația cu clientul. Personalul va fi instruit să ofere variante de curățare cât mai optime și eficiente pentru nevoia clientului. De asemenea amabilitatea și profesionalismul vor fi două atribute care îi va caracteriza pe angajații noștri.
Avem echipamente performante, fabricate după tehnologie de ultimă generație, în vederea prestării de servicii superior calitative comparativ cu cele ale concurenței de pe piață.

Afacere locală

Localizarea, localitatea Oradea, este un factor relevant pentru afacerea noastră
Există în oraș și în împrejurimi aproximativ 50 de restaurante, 30 unități de cazare și nu în ultimul rând Oradea are aprox 200.000 locuitori, ceea ce explică de ce oferta serviciilor de spălare și curățătorie nu poate acoperi și satisface cererea.

Localizarea pieței noastre este una locală. Ne vom îndrepta serviciile către persoanele fizice și juridice din Municipiul Oradea, dar și împrejurimi. Ne vom oferi serviciile tuturor agenților economici, cât și persoanelor fizice pe o rază de până la 20 km față de punctul nostru de lucru. Numărul persoanelor juridice, în calitate de potențiali clienți, ar fi de aproximativ 80, iar dacă ne raportam la numărul de persoane fizice, atunci ar mai fi încă 200.000 de locuitori în orașul Oradea. 

Avem posibilitatea de a prelua articolele direct de la client de acasă sau punctul său de lucru, în cazul societăților comerciale și a le aduce la spălătoria – curățătoria noastră pentru a fi curățate/spălate. 

Această modalitate de distribuție se aplică doar în cazul în care valoarea serviciului prestat de noi depășește 100 lei pentru clienții din oraș, respectiv 200 lei pentru clienții cu o depărtare de cel puțin 10 km. Clienții care au de achitat o sumă mai mică de 100 lei nu vor beneficia de această facilitate, ei fiind nevoiți să vină la punctul nostru de lucru pentru a-și aduce/ prelua articolele textile.

Ridicare de la domiciliu

Canalul de colectare în cazul nostru este unul singur: ridicare client / procesare / returnare programată
Astfel vom avea un control total asupra distribuției. Cele de mai sus se aplică și la varianta în care preluăm articolele direct de la client de acasă sau punctul său de lucru, în cazul societăților comerciale, și le aducem la curățătoria noastră pentru a fi curățate / spălate. Așteptăm propunerile dumneavoastră de colaborare sau întrebările despre acest serviciu, accesând pagina de Contact.
Contact

Ce spun clienții noștri

Ai încercat și tu serviciile noastre? 
Suntem nerăbdători să aflăm părerea ta!
Lasă-ne un review/comentariu pe rețelele de socializare 
 • " Azi am apelat din nou la serviciile voastre și pot să spun că m-ați câștigat de client pe veci chiar dacă trebuie să vin din celălalt capăt al orașului până la voi. Practic iile vechi din dulapul soacrei sunt ca noi, abia aștept să le port! Și cu poalele de data trecută ați făcut minuni. Vă mulțumesc! "
  ANCA HAIDU
 • " Recomand cu incredere! Am dus o husa de saltea cu memorie la curatat, patata cu urina fetitei, urme de transpiratie, scame colorate de la cearceaf, etc, sincer nu aveam asteptari mari sa iasa ceva din ea. Surprinzator, a iesit ca noua. Multumesc! ❤️ "
  POP FLORIN
 • " Mulțumesc din suflet echipei Magic Shine pentru amabilitate și profesionalism!
  Rochia mea de mireasă arăta groaznic ei au făcut să arate impecabil într-un timp foarte scurt!Cei mai buni! Recomand cu toată încrederea! "
  AMALIA LUCA
Contact
Program de lucru:
08:00 - 20:00 Luni - Sâmbătă
Duminică închis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram