Servicii

Serviciile noastre

Tratăm cu seriozatate munca noastră prestată atât persoanelor fizice care ne calcă pragul zi de zi, cât și colaboratorii noștri din domeniul HORECA , oferind servicii complete de spălătorie, curățare și călcare  

Persoane fizice

Suntem foarte buni în a curăța orice pată de pe haine dumneavoastră preferate, rochiile de ocazie, lenjerie, hainele micuților sau alte textile casnice. Zâmbetele voastre și recenziile de pe Facebook ne amintesc în fiecare zi cât de mult ne place ceea ce facem. Tu ai fost pe la noi?
Unde ne găsești

Servicii HORECA industriale

Ne plac provocările și clienții fericiți. Avem grijă ca și afacerile Horeca locale să aibă un partener de încredere când vine vorba de lenjeria murdară. Pe lângă spălarea, curățarea și călcarea ne ocupăm noi și de ridicarea și livrarea textilelor. Practic, trebuie doar să vă bucurați doar de acel alb imaculat, pentru că de restul ne ocupăm noi. V-am convins? 
Contactați-ne

Ce oferim?

Spălare profesională

Servicii de spălare clasică, cu apă, personalizate și rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicată.

Curățare ecologică umedă 

Acest sistem se bazează pe tehnologia de curățare umedă (Wet Cleaning) pe bază de apă.

Călcătorie

Serviciile de călcătorie sunt ireproșabile datorită echipamentelor performante.

Galerie foto

Vezi mai multe

Ce spun clienții noștri

Ai încercat și tu serviciile noastre? 
Suntem nerăbdători să aflăm părerea ta!
Lasă-ne un review/comentariu pe rețelele de socializare 
 • " Azi am apelat din nou la serviciile voastre și pot să spun că m-ați câștigat de client pe veci chiar dacă trebuie să vin din celălalt capăt al orașului până la voi. Practic iile vechi din dulapul soacrei sunt ca noi, abia aștept să le port! Și cu poalele de data trecută ați făcut minuni. Vă mulțumesc! "
  ANCA HAIDU
 • " Recomand cu incredere! Am dus o husa de saltea cu memorie la curatat, patata cu urina fetitei, urme de transpiratie, scame colorate de la cearceaf, etc, sincer nu aveam asteptari mari sa iasa ceva din ea. Surprinzator, a iesit ca noua. Multumesc! ❤️ "
  POP FLORIN
 • " Mulțumesc din suflet echipei Magic Shine pentru amabilitate și profesionalism!
  Rochia mea de mireasă arăta groaznic ei au făcut să arate impecabil într-un timp foarte scurt!Cei mai buni! Recomand cu toată încrederea! "
  AMALIA LUCA
Contact
Program de lucru:
08:00 - 20:00 Luni - Sâmbătă
Duminică închis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram